Uitgebreide informatie over voedingssupplementen

Lichaam in top vorm

Image via Wikipedia

Wie zegt geen voedingssupplementen nodig te hebben, zou eigenlijk goed naar zichzelf moeten kijken. Een doorsnee persoon die naar eigen zeggen ‘gewoon gezond’ eet, komt namelijk tekort. Een bloedonderzoek is de enige manier om goed te zeggen of je voldoende vitaminen en mineralen in je lichaam hebt. En ik durf mijn handen ervoor in het vuur te steken dat bitter weinig mensen een bloedonderzoek hebben gedaan naar de stoffen in het lichaam. Onderzoek wijst uit dat bij opname in een ziekenhuis 25-40% van de mensen ondervoed is: namelijk dat ze te weinig voedingsstoffen in hun lichaam hebben. Het wordt niet altijd herkend en na behandeling loopt het percentage vreemd genoeg nog op ook!

De voedingsstoffen in de alledaagse groenten en fruit lopen gestaag terug. Daarom is het verstandig om over aanvulling na te denken. Er is een website gelanceerd met veel informatie die vragen kan beantwoorden. Heel neutraal en met verschillende invalshoeken. De moeite van het bestuderen waard. Ook als je denkt met de schijf van vijf wel voldoende te krijgen. Want dat is en illusie.

Advertisements

About joostboers

My passion? Being independent of other people's decisions. I'm horrified with what happens to pensions, or to see that people at relatively are put aside the economy because they simply are too old... at the age of 45+. Do you want to escape this threadmill too? Take action. You can do it.
This entry was posted in Health and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s