‘Winkels vergoeden bij opbreken straat’

Je hebt een zaak en de gemeente besluit de straat open te breken. Voor riolering of voor verbetering (ze gaan nogal eens samen). Moeten dan de winkels worden betaald voor de schade die ze zouden lijden? Enerzijds lijkt het redelijk, aan de andere kant is het wel ondernemersrisico. En een ondernemer vindt een uitdaging om meer inkomsten te krijgen. Creatief zijn, internet gebruiken… nieuwe bronnen aanboren.

Als ondernemers echt uitdagingen aanpakken, dan kunnen ze inkomsten aanboren die zelfs de traditionele activiteit naar achteren schuiven. Ogen open houden en open staan voor kansen die zich aandienen. Want het gebeurt, ook als de straat enkele jaren is open gebroken zoals in de Amsterdamse Vijzelstraat. Wie de ogen sluit en bij het stof neerzit, die ziet inderdaad de inkomsten dalen. Maar is dat wel een échte ondernemer?

Advertisements

About joostboers

My passion? Being independent of other people's decisions. I'm horrified with what happens to pensions, or to see that people at relatively are put aside the economy because they simply are too old... at the age of 45+. Do you want to escape this threadmill too? Take action. You can do it.
This entry was posted in Economy and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s